VIDEOOVERVÅGNING

TIL LEJE

Slip for store omkostninger til indkøb, drift og vedligehold af sikkerhedsudstyr, og lej i stedet en komplet sikkerhedsløsning gennem MS CAM.

Står du og skal sikre din private bolig, campingvogn, båd eller virksomhed i en kortere periode? Så kan du leje professionelt overvågning- og alarmudstyr i markeds bedste kvalitet hos MS CAM. 

Når du lejer videoovervågning eller alarmsystem hos os, står vi for både installation af udstyret samt drift og vedligehold efterfølgende. Vi tager os med andre ord af det hele, så du bare skal læne dig tilbage og nyde sikkerheden.

Ved leje er der ingen binding, og med 12 års erfaring inden for sikkerheds- og forsikringsområdet, er vi din garanti for kompetent vejledning og opsætning af dit sikkerhedsudstyr. 

Du betaler blot en fast lav dagspris fra den dag, du får opsat systemet, til den dag du opsiger det. Nemt og enkelt. Priser fra helt ned til 7,- pr. dag. Med i prisen er desuden opsætning af app samt lovpligtig skiltning.

Har du spørgsmål til leje af video- eller alarmudstyr, eller ønsker du at høre mere om vores produkter, eller hvad vi kan tilbyde, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne en god pris for en totalløsning i din ejendom eller virksomhed – ganske gratis og uforpligtende.

LEJE AF

UDSTYR

C3A

Pris pr. dag: 8,5,-

Startgebyr for første kamera: 195,-

C3A fra Ezviz er et smart-sikkerhedskamera med genopladeligt batteri. Kameraet tilbyder billeder i fuld HD-kvalitet – både nat og dag og i alt slags vejr. Kameraet er desuden ledningsfrit.

DP1 DØRSPION / DØRKLOKKE

Pris pr. dag: 7,-

Startgebyr for første kamera: 195,-

DP1 fra Ezviz er en dørspion/dørklokke med både kamera og dørklokkesystem i én og samme enhed. Produktet har desuden indbygget wi-fi, indbygget klokke og video i realtid.

AJAX ALARMSYSTEM

Pris pr. dag: 11,-

Startgebyr: 195,-

Komplet alarmsystem fra AJAX m. både tyverialarm, dør/vindueskontakt, PIR-kamera, PIR-detektor, indendørssirene og fjernbetjening. Styr hele systemet med en app via din smartphone.

AJAX PIR-KAMERA

Pris pr. dag: 3,-

AJAX PIR-kamera er et kamera med bevægelsessensor og fotoregistrering ved alarmering. Du kan overvåge, tilslutte og frakoble alarmen direkte fra din smartphone med den medfølgende app.

AJAX ÅBNINGSKONTAKT

Pris pr. dag: 2,-

Åbningskontakt fra AJAX er en universel og trådløs dør- og vindueskontakt, som registrerer åbning, stød mm. Ligesom med AJAX’s øvrige produkter kan produktet styres via en app på din smartphone.

AJAX FJERNBETJENING

Pris pr. dag: 1,-

Smart-fjernbetjening til din AJAX-alarm. Virker op til 1.000 meter fra din AJAX-HUB og er beskyttet med kodekryptering. Fjernbetjeningen er desuden udstyret med en ’panikknap’.

Bestil produkt

Udfyld felterne herunder, så ringer vi dig op, og tager en snak om dine muligheder og ønsker.